Theta Healing

TLT – Time Line Therapy

Time Line Therapy este ultima tehnica de programare neuro-lingvistica (NLP), dezvoltată de Ted James Co/USA.Este o metoda unica de neegalat pentru a crea schimbări în viata ta, pe plan personal, cariera și sanatate. Time Line Therapy face apel la resursele tale proprii din subconștient, cu ajutorul cărora vei fi în măsura sa elimini gândurile, emoțiile și comportamentele nedorite.
Time Line Therapy a devenit în scurt timp o terapie cu rezultate atât de bune încât a fost preluata de specialiști și aplicata în domenii ca psihiatrie, psihologie, consiliere, sport pentru a ajuta mai multe persoane sa depășească anumite stări și sa atingă un nivel superior în viata și cariera profesionala.

Subconștientul lucrează în principal pe baza de asocieri.Atunci când un comportament este asociat cu altul se crează o legătură care sporește puterea comportamentului. Gândește-te la fumătorii care nu își pot bea cafeaua fără țigară sau la cei care nu pot sa adoarmă noaptea dacă nu au televizorul aprins în camera. Prin aceasta asociere, un comportament devine automat factor declanșator pentru altul.

Emoția este principala forma de comunicare a subconștientului. Asa cum rațiunea, gândirea este stâlpul de rezistenta al mintii conștiente, asa este emoția pentru mintea subconștienta. Emoția este factorul care ajuta mintea sa facă diferența intre informațiile și experiențele importante din viata și cele fără valoare. Toate abilitățile, capacitățile care te definesc, dar și obiceiurile favorabile sau nefavorabile, urmează aceeași cale de învățare: repetiție, asociere și emoție. Cu cât repeți mai mult un comportament, cu atât mai mult îl vei tot repeta, deoarece subconștientul tău dezvolta un traseu pentru acel comportament.

Reține ca acțiunile sunt mai puternice decât cuvintele!!!

Despre Mine

Dana Salcudean Specialitatea, Psihologie. Psihologie cognitiv-comportamentala.

Program

Luni - Vineri: 10.00 am - 8.00 pmSâmbăta: 09.00 am - 1.00 pmDuminica: Închis

Contact

Telefon: 0734 045 050Calea Floreasca nr.114-116, bl.3/2, sc.B, ap.15.Interfon 15, Sector 1, BucureștiIndicații navigare