Legătura între suflet, minte şi trup – Conceptul Holistic

CE ESTE CONCEPTUL HOLISTIC?
CONCEPTUL HOLISTIC REPREZINTA:
ECHILIBRU, MINTE -TRUP – SUFLET !
ARTA DE A TRAI FRUMOS !
Este important sa intelegem ca suntem minte, trup si suflet, ca nu suntem doar acest corp fizic.
Stim ca le avem, dar nu constientizam importanta ca acestea sa fie intr-un echilibru, si e nevoie de armonizarea lor, împreună!
Abordarea holistica este cea care priveste omul ca un intreg si urmărește realinierea celor trei:
MINTE-TRUP-SUFLET, pentru a le aduce in echilibru, împreună, voi explica exact legatura dintre ele si importanta acestora:

1.Despre MINTE.
Mentalul nostru cuprinde mintea constienta si mintea subconstienta:
Mintea constienta este ceea ce gandim, fiind asociata cu partea rationala, gandirea, analiza, directionarea, iar (subconștientul) este partea cea mai importanta din mentalul nostru: reprezinta 95% din viata noastra de programari invatate in primii 7 ani de viata.
Subconstientul reprezinta latura noastra emotionala/ copilul interior, in el se stochează toate amintirile, gândurile, sau credintele noastre, împreună cu emotiile. Copilaria este intr-adevar cea mai vulnerabila dezvoltare a subconstientului, de aceea este important sa
identificam de unde vine emotia declanșatoare de stres, frustrare, neputinta, nemultumire.

2.DESPRE SUFLET
Sufletul reprezinta esenta imaterială a unei persoane sau lucru viu. Sufletul este adesea considerat parte integrala si esentiala pentru constiinta si personalitate, poate functiona ca un sinonim pentru spirit, minte sau sine.
Sufletul este realitatea noastra lăuntrică, sufletul este spiritual, invizibil, imaterial, serafic.
Linistea sufleteasca atat de dorită este insa o realitate greu de indurat pentru omul obisnuit cu nelinistea. Sufletul este adevarata identitate, eul care ne defineste ca persoană, ca entitate cu trupul, cu mediul inconjurator, cu dimensiunile transcedentale si serafice ale realitatii.

3.DESPRE CORPUL FIZIC
Se spune despre corpul nostru ca este „templul sufletului nostru”
Stim ce este fericirea pentru ca am trait tristețea, intelegem puterea luminii, pentru ca am trecut prin intuneric. Aceasta e binecuvantarea de a trai intr-un corp fizic. Prin corpul fizic putem trai viata intr-un mod complet, atat spiritual cat si fizic. Traim la nivelul unicitatii in timp ce apreciem cu adevarat frumusetea diversitatii, gustului dulce amar al iubirii, al pierderii, cat si triumful asupra provocarilor si adversităților vietii.
Mintea si corpul fizic, fac parte a aceluiasi intreg.Trupul este o forma de energie, iar mintea transmuta valorile spiritului in energie, insa intr-o alta forma, esentiala vietii. Subconstientul este in control al majoritatii functiilor corpului, iar activitatea desfășurată de corp influențează starea mentala.

Armonizaza-ti sufletul, trupul si mintea!
Sper ca ai înțeles cat de importanta este armonizarea celor trei, pentru a avea o viata frumoasa, linistita si împăcare cu tine insuti!
Pentru asta Conceptul Holistic imbina, frumusetea exterioară prin procecurile corporale si faciale executate la noi in salon. Iar pe de alta parte, sedintele de dezvoltare personala, psihoterapie, imbunatatesc starea psihică, emoțională. Astfel venind la noi in cabinet aveti parte de o ingrijire complexa, de calitate, care la final va va aduce imbunatatirea, schimbarea aspectului fizic, deci placerea, multumirea de ceea ce vedeti in oglinda si pe partea de mental si suflet, vindecam traume, blocaje, stima de sine scazuta, depresii, conflicte interioare, probleme de comunicare!
Intr-un cadru placut, intim, primitor, muzica de relaxare, un ceai bun, venim in întâmpinarea oricăror probleme : estetice ( corporale & faciale), de suflet (stima de sine, depresii, anxietate, blocaje), pentru toate acestea, avem solutii, tratamente, abordare profesionistă si dăruire absolută! Va așteptăm cu drag!

Despre Mine

Dana Salcudean Specialitatea, Psihologie. Psihologie cognitiv-comportamentala.

Program

Luni - Vineri: 10.00 am - 8.00 pmSâmbăta: 09.00 am - 1.00 pmDuminica: Închis

Contact

Telefon: 0734 045 050Calea Floreasca nr.114-116, bl.3/2, sc.B, ap.15.Interfon 15, Sector 1, BucureștiIndicații navigare